Trbet 2024 Bahar Çekilişi

Türkiye’den kayıtlı olan kullanıcıların faydalanabileceği Trbet 2024 Bahar Çekilişi ile ilgili detaylara yer verilecektir. 1 Mayıs – 1 Haziran 2024 tarihinde yapılacak yatırımların en az 500 TL tutarında olması halinde bu hakkı elde etmiş olacaksınız. Toplam değerinin ne kadar olduğunu görebilecek ve diğer yandan ise ödül türlerine hakim olabileceksiniz. Genel kural ve şartlara göre hareket edebileceğinizin altı çizilmektedir. Mobil üzerinden hizmetleri alabileceğinizi ve oyunlara dahil olabileceğinizi de aktarmaktayız. Bahar çekilişi ile büyük ödüllere ulaşabileceğinizin bilgisi verilmektedir. Ödül dağılımının nasıl gerçekleştirileceğine dair bilgileri yakalayabileceğinizin de bilgisi verilecektir. En iyi ve kazançlı seçenekleri yakalayabileceğiniz bir adres şeklinde olacaktır.

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Trbet 2024 Bahar Çekilişi Ödülleri

Trbet Bahar Çekilişi ile elde edeceğiniz ödülleri sizlerle paylaşıyoruz. Toplamda 2.000.000 TL değerindeki ödülün toplamda 200 kişi arasında paylaştırılacağının bilgisi verilecektir. Ödül dağılımının aşağıdaki şekilde gerçekleştirileceğini belirtmekteyiz.

⭐ 2 Üyemize toplam 4 kişilik Çekya – Türkiye Euro 2024 Futbol Maçı 1. Kategori Bilet ,5 Yıldızlı Otelde 2 Gece Konaklama, €1000 Nakit Para ve İstanbul-Hamburg Business Class gidiş dönüş uçak bileti.
⭐ 3 Üyemize Apple Iphone 15 Pro 256 GB
⭐15 Üyemize Apple AirPods Max
⭐30 Üyemize 20,000 TL Teknosa Hediye Çeki
⭐50 Üyemize 5000 TL Bonus
⭐100 Üyemize 2500 TL Bonus

Yapacağınız her 500 TL’lik yatırımda çekiliş hakkını elde edebileceğinizin bilgisini vermektedir. Trbet ile coşkuyu ve heyecanı sonuna kadar yaşamanıza olanak verilecektir. Dolu dolu geçireceğiniz dönemlerden birisi olan bahar aylarında vaktinizi değerlendirecek ve kazançlarınızı da artıracaksınız. En beğenilen hizmetleriyle sizleri bekleyen bir platformda yerinizi alacaksınız. Keyif alacağınız süreçleri yaşamanıza ve canlı deneyimlerin içerisinde olmanıza da olanak verilecektir.

Trbet 2024 Bahar Çekilişi Şartları

Yalnızca Türkiye’den kayıtlı olan bireylerin alabilecekleri bahar çekilişindeki ödüllerin toplam değerinin 2.000.000 TL değerinde olduğu belirtilmektedir. Toplamda ne kadar yatırım yapacağınıza karar verirken, minimum tutarın etkili olacağını görebileceksiniz. 1.000 TL’lik bir yatırımda iki adet çekiliş hakkını elde edebileceğinizin altını çizmekteyiz. 5 Haziran 2024 Çarşamba günü Türkiye saati ile 17:00’da açıklanacak olan çekiliş sonucu için bonuslar sayfasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Trbet genel şart ve kurallarına göre bu tercihlerde bulunabileceksiniz. Vize ücretini ve işlemlerini kapsamayan bu ödülleri inceledikten sonra verimli sonuçları yakalayabileceksiniz. Yüzlerce hediyeye ulaşabileceğiniz platformda yüzünüzü güldürecek hizmetlerin içerisinde olacaksınız. Haksız kazanç elde etmek için hamlede bulunmadan güvenli hizmetlerle karşılaşabileceksiniz.

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN